wat wij doen

Uw leidende partner in b2b leadgeneratie

Bij Marketing Movement is leadgeneratie onze passie en expertise. Gevestigd in meerdere locaties in Nederland, hebben wij ons binnen korte tijd bewezen als toonaangevende naam in op maat gemaakte telemarketingdiensten. 

Onze missie? Uw organisatie doelgericht te introduceren bij veelbelovende en hoogwaardige potentiële klanten. We streven ernaar om jouw unieke oplossing, product of merk op een persoonlijke manier onder de aandacht te brengen bij deze potentiële klanten.

Ons ervaren team van professionals zet zich in om uw netwerk te vergroten en nieuwe markten aan te boren. Wij begrijpen dat groei cruciaal is voor uw succes, en daarom zijn we er om u te helpen dit te bereiken.

diensten

Wat wij voor u
kunnen betekenen

leadgeneratie

Telefonische leadgeneratie, acquisitie of marktbewerking is nog altijd één van de effectiefste wijzen om uw doelgroep te benaderen. Kwaliteit en het belang van uw organisatie staan centraal om zo het maximale resultaat te behalen.

Zonnenpanelen advies

Onze experts kennen de zonne-energiebranche door en door en weten precies hoe ze klanten moeten helpen bij het maken van weloverwogen beslissingen.

Data verrijking

Data verrijking is de sleutel tot het versterken van uw bestaande gegevens met waardevolle aanvullende informatie. Verbeter de kwaliteit en bruikbaarheid van uw data en laat deze gegevens voor u werken.

Klantenservice

Wij kunnen het klantencontact volledig van u overnemen. Hierbij leveren wij een multichannel service; onze medewerkers staan op alle kanalen voor u klaar. Ideaal voor bedrijven die hun kostbare tijd aan hun core business willen besteden.

succesvolle samenwerking

Onze impact met telemarketing

Met trots kunnen we zeggen dat onze strategische telemarketingcampagnes een cruciale rol hebben gespeeld in het vergroten van het marktaandeel en het succes van Gulf Gas and Power. Met een doelgerichte aanpak hebben we op effectieve wijze de doelgroep van het bedrijf weten te bereiken. Dit heeft aanzienlijk bijgedragen aan hun groei naar de 4e positie in de kleinzakelijke energiemarkt en de 2e positie in vaste contracten. We blijven vastberaden om alsmaar onze processen te optimaliseren om nog meer groei te realiseren. Niet alleen voor Gulf Gas and Power, maar ook voor toekomstige andere campagnes en projecten.

*1 juni 2023 | Alle energieproducten, vast contracttype, kleinzakelijk

*1 juni 2023 | Alle energieproducten, alle contracttypes, kleinzakelijk

de toekomst

Onze grote ambities

Onze ambitie is om écht het grootste salesplatform van Nederland te worden met het hoogst haalbare kwaliteit. April 2022 zijn we gestart en nu, een jaar later, zijn wij uitgegroeid tot verschillende kantoren (binnenkort meer) door heel Nederland met meer dan 100 man aan boord.  Onze groei is een bewijs van steeds beter willen worden en teamwork.

waarom mm?

ieder wordt opgeleid tot een echte sales professional

Onze accountmanagers worden elke dag begeleid en daarnaast ook opgeleid om een zo goed mogelijk gesprek te voeren en er voor te zorgen dat de potentiële klant dit gesprek als fijn ervaart. Zo wordt uw unieke oplossing of product op een eerlijke en persoonlijke manier onder de aandacht gebracht.

Daarnaast zijn wij volop bezig met het optimaliseren van de kwaliteit van de gesprekken met de potentiële klant. Onze  procedures zorgen ervoor dat het grootste gedeelte van de kwaliteitscheck al door ons wordt gedaan.

Benieuwd welke procedures het precies zijn? Neem contact met ons op. 

Wat maakt MM bijzonder?

onze werknemers

Een fijne werkomgeving

Sales kan een uitdagende en vaak frustrerende baan zijn, maar dat hoeft niet zo te zijn. Met de juiste instelling en aanpak kan hier een positieve en lonende ervaring van gemaakt worden.

Enkele van onze favoriete tips zijn het stellen van uitdagende maar realistische doelen, het nemen van pauzes gedurende de dag, een fijne werkomgeving en het vieren van je successen. 

Wij geven de prioriteit aan het welzijn van onze partners en stimuleren een positieve en ondersteunende werkomgeving.